Automatisch rolluik

Al onze rolluiken worden op maat gemaakt, daardoor zijn de mogelijkheden onbeperkt.
U kan kiezen tussen bovengrondse en ondergrondse rolluiken, beide kunnen zowel in een nieuw als bestaand zwembad ingebouwd of opgebouwd worden.

Voordelen automatisch rolluik

  • Energiebesparend
  • Stijlvol
  • Perfect afgewerkt
  • Minder waterverdamping
  • Veiligheid
  • Gebruiksvriendelijk
  • Minder algenvorming
  • Minder vervuiling

Werking


De bediening van een automatische zwembadafdekking verloopt via een motor met aangedreven rolsystemen. De rolsystemen staan garant voor een soepele, stijlvolle en gebruiksvriendelijke bediening. Door middel van één druk op de knop rolt uw inbouwzwembadafdekking automatisch op en af. Met pasklare inbouwconstructies integreert het rolsysteem van de zwembadafdekking volledig in de bodem of wand van het zwembad. Zo wordt er een elegant, veilig en perfect afgewerkt zwembad gerealiseerd.

Mogelijkheden inbouw

Mogelijkheden opbouw

Opbouw zonder afwerking

Opbouw met houten omkasting

Opbouw met pvc-omkasting


Pvc - lamellen


Polycarbonaat lamellen


pvc Vs polycarbonaat lamellen

Polycarbonaat lamellen zijn veel beter bestand tegen extreme weersomstandigheden dankzij de superieure eigenschappen van dit materiaal. Deze duurzame PC lamellen zijn verkrijgbaar in een transparante versie, de solar en de aluminiumlook versie.
Deze lamellen bestaan ook als SOLAR variant met een transparante toplaag en een zwarte onderlaag om zonnestralen optimaal te absorberen. Deze ecologische zwembadverwarming die uw zwembadwater gemiddeld met 4 à 8 °C kan opwarmen, is niet enkel goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee.

Anti-alg lamellen

Door toepassing van een innovatieve sleuventechniek in de anti-alg zwembadafdekking ontstaat verversing en doorstroming in de lamel, waardoor we onder invloed van de waterbehandeling algen afbreken en afvoeren. Bij het openen en sluiten van de afdekking stroomt, water via de sleuven in een roterende beweging door de koppelkamer van de lamel. Het water tilt het vuil op en voert het af. Een slimme oplossing op basis van zelfreinigend vermogen.