Renovaties zwembaden van A-Z

Uw zwembad weer als nieuw

Een zwembadrenovatie kan in veel gevallen die moeite waard zijn. Met diverse aanpassingen en verbeteringen van uw bestaande zwembad is het eindresultaat weer als nieuw. Zwembaden Lannoo heeft zich daarom al enige tijd gespecialiseerd in het renoveren van zwembaden.

 

Vakkundig renoveren van oude zwembaden

Wij voeren renovaties uit in diverse vormen en voor allerlei zwembaden. Door het gebruik van hedendaagse technieken en moderne voorzieningen, kunnen wij uw zwembad effectief renoveren. Hierbij kunt u denken aan de meest voorkomende werkzaamheden zoals (het aanbrengen van vernieuwde folie, vervangen van inbouwdelen, vervangen van leidingen, randtegels, plaatsen van nieuwe technieken maar ook diverse, complexere onderdelen.)

Vervangen zwembadliner

Vooraf plaatsen we steeds een beschermingsvilt of speciale mousse op de bodem en de wanden, dit afhankelijk van de toestand van de kuip. De liner wordt ter plaatse gelast.

Vervangen zwembadfolie

Vooraf plaatsen we steeds een beschermingsvilt of speciale mousse op de bodem en wanden, dit afhankelijk van de toestand van de kuip.

Onze folies bestaan uit een versterkt pvc-membraam en wordt ter plaatse gelast.

Renovatie met polystyreen blokken

Bestaande constructie wordt haaks geplaatst met polystyreen blokken. Boordstenen worden geplaatst met flexlijm en voegen worden aangebracht met flexibele voeg. Onder de boordsteen wordt vervolgens een chloorbestendige silicone aangebracht. 

Vervangen inbouwdelen leidingen

Bij elke grondige renovatie adviseren wij om steeds alle inbouwdelen en zwembadleidingen mee te vervangen.

Hiervoor beschikken we over al de nodige apparatuur om de werken zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Indien nodig worden de inbouwdelen gewijzigd van plaats en kunnen er extra voorzieningen worden aangebracht.

Besparen op energieverbuik

 

Als u benieuwd bent naar de verbeteringen die wij voor uw zwembad kunnen realiseren,

kunt u contact met ons opnemen. Wij informeren u vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een zwembadrenovatie en laten u met plezier zien wat u kunt besparen met vernieuwende materialen.